Οι δημιουργοί της διάσημης σειράς La Case De Papel έρχονται στην Κύπρο

Η ισπανική σειρά “La Case De Papel”, δηλαδή η “Τέλεια Ληστεία”, έχει δημιουργήσει εκατομμύρια fans σ’ όλο τον κόσμο. Αρχικά, είχε προβληθεί από Μάιο ως Νοέμβριο του 2017 στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 3. Ωστόσο, η δημοφιλία της απογειώθηκε όταν το συνδρομητικό κανάλι Netflix αγόρασε τα δικαιώματα της σειράς και άρχισε να προβάλει το “La Case De Papel” τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Η περίτεχνη πλοκή, η φανταστική ηθοποιία, και φυσικά τα διάσημα πλέον κοστούμια και μάσκες των ληστών, δημιούργησαν ένα εξαιρετικό τηλεοπτικό σύνολο. Έτσι, σύντομα, η εξαιρετική αυτή ισπανική σειρά κατάφερε να γίνει η δημοφιλέστερη μη αγγλόφωνη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία του Netflix και μια από τις κορυφαίες 10 στις προτιμήσεις και αναζητήσεις των χρηστών του IMDb.

Εκτός πολλών παραγόντων που οδήγησαν στη τεράστια δημοφιλία του “La Case De Papel“, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία έπαιξε ο σκηνοθέτης και σχεδιαστής, Javier Urosas, καθώς και η παραγωγός της σειράς, Fina Martinez.

Μετά από 4 πολύ πετυχημένες χρονιές, το International Motion Festival (IMF) έχει καθιερωθεί πλέον ως ένα εξαιρετικά δημοφιλές φεστιβάλ, αφιερωμένο στην προβολή καινοτόμων γραφικών, κινουμένων σχεδίων, και βίντεο. Μάλιστα, είναι το μοναδικό στο είδος του στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.

Το 5ο International Motion Festival (IMF) θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 6 – 9 Μαϊου και θα φιλοξενηθεί στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Λεβέντειου Πινακοθήκης και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα προβληθούν 213 ταινίες από 56 χώρες. Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι όπου θα διαγωνισθούν 40 υποψηφιότητες, θα τρέξουν παράλληλα 4 εργαστήρια, 2 εκθέσεις, και 15 ομιλίες. Μάλιστα, κεντρικοί ομιλητές του Φεστιβάλ θα είναι οι δυο από τους σημαντικότερους συντελεστές της παγκοσμίως γνωστής τηλεοπτικής σειράς “La Case De Papel”, Javier Urosas και Fina Martinez. Ένα ξεκάθαρο δείγμα ότι το International Motion Festival (IMF) έχει καταφέρει να αποκτήσει παγκόσμιο κύρος.